Sposób przygotowania

Białe części pora oczyścić z piasku, pokroić w półplasterki. Jabłko obrać, zetrzeć na tarce o dużych oczkach, dodać razem z majonezem do pora, wymieszać. Doprawić do smaku solą i pieprzem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    uwielbiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    bardzo taką lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna28

    smaczna
  • 1
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Robię podobną. Jest pyszna.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    rzadko robię ale lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !