Składniki:
ryż | 1 szkl. |
jajko | 2 szt. |
bryndza | 10 dkg. |
szpinak świeży lub mrożony | 20 dkg. |
masło | 4 łyżki |
olej | 4 łyżki |
sól i pieprz | |
chili Prymat | |
czosnek | 2 ząbki |
bułka tarta pikantna | 2 łyżki |
bazylia | 2 listki |
ryż | 1 szkl. |
jajko | 2 szt. |
bryndza | 10 dkg. |
szpinak świeży lub mrożony | 20 dkg. |
masło | 4 łyżki |
olej | 4 łyżki |
sól i pieprz | |
chili Prymat | |
czosnek | 2 ząbki |
bułka tarta pikantna | 2 łyżki |
bazylia | 2 listki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: