Sposób przygotowania

Białą kapustę siekamy, solimy i odstawiamy na 15 min, aby zmiękła. Kiszoną kapustę wyciskamy wlewamy połowę bulionu dajemy kostkę mięsną i gotujemy do miękkości pod przykryciem. Tak samo robimy z białą kapustą. Kiełbasę kroimy w kostkę i smażymy na patelni. Ugotowaną wołowinę kroimy na małe kawałeczki. Ugotowane kapusty łączymy ze sobą, dodajemy upieczoną kiełbaskę, mięso, ketchup, kucharka. Wszystko dokładnie mieszamy.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    zjadłabym z przyjemnością :-)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    dobry
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    tomosatomos

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    ja też lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    ja też lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bożena13

    genialny;)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Uwielbiam bigos
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    bardzo lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    lubię bigos a Twój zapowiada się smacznie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Dobry bigos to jest TO!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !