Sposób przygotowania

Mięso myjemy i suszymy. Przygotowane mięso mielimy. Cebulę obrać i posiekać, wymieszać razem z mięsem. Jajko roztrzepujemy i dodajemy do mięsa. Bułkę tartą mieszamy z ugotowanym ryżem, dodajemy do mięsa, doprawiamy do smaku solą i pieprzem . Wszystko wyrabiamy na jednolitą masę. Z przygotowanego mięsa formować sznycle, obtoczyć w bułce tartej. Smażyć na mocno rozgrzanym oleju.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Ryż fajnie spulchnia mięso,też tak robie czasem.
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    smaczne, robię podobne
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    też takie robię, są super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Smażę podobne jak mi farszu z gołąbków zostanie.
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    tez urozmaicam kotleciki na wszelkie sposoby jakie się da.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Znakomite sznycelki.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    świetne urozmaicenie muszę wypróbować :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pyszny obiadek :-)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !