Sposób przygotowania

Do garnka nalewamy już gorącą wodę, solimy i gotujemy na koniec dolać 1 łyżkę oliwy i ugotować makaron. Mięso pokroić w średniej wielkości kostkę, posypać rozkruszoną kostką rosołową i zrumienić na pozostałej oliwie, dolać śmietanę, dodać ziarna pieprzu i lubczyk, wszystko razem poddusić kilka minut pod koniec dodać białe wino. Odcedzony makaron dodać do gotowego sosu, wymieszać i wyłożyć na talerz, posypać pokrojonymi pomidorami i serem pociętym w bardzo cieniutkie paseczki.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    foczka-ks

    ładnie podane
  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    smakowicie się zapowiada
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Poproszę jedną porcję;):)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !