Sposób przygotowania

Papryczkę chili dokładnie myjemy.Pozbywamy się nasionek i drobniutko kroimy.Pokrojona przekładamy do salaterki.Pomidorki również dokładnie myjemy,następnie kroimy na połówki.Pokrojone przekładamy do pokrojonej papryczki.Rukolę opłukać,osuszyć i pokroić.Pokrojona przełożyć do warzyw.Grzybki marynowane odsączyć z zalewy i pokroić na połówki.również przełożyć do salaterki.Koperek świeży opłukać o drobno posiekać.Posiekany dodać do sałatki.Dodać szczyptę pieprzu.Następnie dodajemy 4 stołowe łyżki majonezu.Wszystkie składniki wymieszać.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    foczka-ks

    ale ostra
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chętnie spróbuję
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    Justyna37

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    muszę spróbować, bardzo lubię pikantne sałatki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    niezla na zab
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    ostro i smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !