Sposób przygotowania

Cebulę drobno pokroić, podsmażyć na maśle na lekko złoty kolor. Pieczarki obrać ,pokroić w plastry dodać do cebuli i podsmażyć około 8 minut. Pieczarki zalać bulionem, dodać pieprz do smaku i gotować około 15 minut. Następnie wszystko zmiksować blenderem,dodać śmietankę.Zupę podawać z grzankami i posypaną natką pietruszki.

Komentarze

  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    też z graneczkami robię ....pyszna...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    ja lubię domowe grzaneczki. Zupka pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    bardzo prosta i kremowa
  • 0
    original
    Opublikowano

    AnaSt

    Zupa jest przepyszna ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !