Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Potrzebujemy 8-10 naleśników, moga być z poprzedniego dnia. Cebulę kroimy w kostkę, czosnek przeciskamy przez praske i razem z cebulą podsmażamy na maśle.


Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Jakie zieloniutkie! Super przepis:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ale pychota szpinakowa...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    Nie jadłam takich, ale podobają mi się, bo tak zielono na talerzu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo ladnie wyglądają 8)
  • 1
    original
    Opublikowano

    smile

    zdrowe! =)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    prezentują się nad wyraz apetycznie!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !