Sposób przygotowania

Wodę 2, 5 l wlać do garnka, resztę wody wymieszać z przyprawami, zagotować. Następnie ugotowany wywar wlać do pozostałej zimnej wody, wymieszać. Do wody włożyć mięso, tak by mięso było całkowicie zanurzone w zalewie, odstawiamy w chłodne miejsce na 14 dni , co jakiś czas obracając mięso na drugą stronę. Po tym czasie wyjąć mięso z zalewy, osączyć Schab włożyć do siatki masarskiej, przygotować do wędzenia. Mięso uwędzić. Do garnka wlać wodę, włożyć mięso i parzyć przez 40 minut. w 85 stop. Woda nie może się zagotować. Wyjąć schab z wody, ostudzić.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika111

    O kuchnia! Ale fajny :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    iziona

    Wspaniały no wprost rewelacyjny
  • 0
    original
    Opublikowano

    pioge7

    ekstra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Piotr24

    fantastyczny !!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !