Sposób przygotowania

z ciasta wycinamy koła i sklejamy aby powstały łódki.pieczemy na blasze przez 20 minut w temperaturze 140 stopni.szpinak rozmrożony podgrzewamy i doprawiamy solą i pieprzem, dodajemy fetę i mieszamy. pokrojoną cebulę dodajemy do powstałej wcześniej masy.imy 5 bminut. łódki nadziewamy masą i posypujemy startym żółtym serem. podajemy na zimno

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Anio?eczek

    szaleństwo na całego
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anio?eczek

    szaleństwo na całego
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    radosna29

    ciekawy
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    szpinak pod każdą postacią

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !