Sposób przygotowania

Jak zrobić szybkie i chrupiące zapiekanki z tego co właściwie mamy w danej chwili w lodówce?

Wędlinę, ogórki i pomidora kroimy w kosteczkę. Ser żółty kroimy w plastry lub ścieramy na tarce (jak kto woli).

Ciasto francuskie rozwijamy, kroimy na prostokąty. Na każdy z nich nakładamy troszkę wędliny, ogórka i pomidory. Doprawiamy mieloną papryką. Na to kładziemy ser i posypujemy oregano.

Zapiekamy 10-15 min w temp.220 st.C.

I już. Proste. Szybkie. Tanie.

Smacznego! :)

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Tomek13

    polecam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    rewelacja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    karolina1869

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    pychota
  • 0
    original
    Opublikowano

    ajres

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    paula99926

    wspaniałości...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    świetne zapiekanki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    ekstra fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !