Sposób przygotowania

Mięso opłukać, osuszyć i pokroić w kostkę. Na patelnie wlać olej, a gdy już będzie gorący wrzucamy mięso, wsypujemy sól i doprawiamy pieprzem według uznania. Cebulę kroimy w piórka i po 5 minutach dodajemy do smażącego się mięsa. Podsmażone mięso z cebulą przekładamy do garnka, wlewamy bulion, dodajemy kilka ziarenek ziela angielskiego i liść laurowy. Gotujemy pod przykryciem około 30-40 minut i dodajemy śmietankę. Przykład podania z ziemniakami i surówką z białej kapusty.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    sam bym go zjadl hehe
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    rewelacyjny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mati3

    smacznie:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia26

    ale smaczne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    wiola333

    mnima

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !