Sposób przygotowania

Na patelni rozpuszczamy margarynę, dodajemy mąką i mieszając robimy rumiana zasmażkę. Dodajemy pieprz i kucharek, smażymy. Rozprowadzamy zimną wodą ( szklanka-do półtorej), mieszamy, żeby nie było grudek. Dodajemy musztardę, solimy do smaku, zagotowujemy. Sosem polewamy połówki jajek na twardo , podajemy z ziemniakami.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    owocówka

    mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    no i mam pomsył na wielkanoc
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    smaczne:)
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    rzadko jadamy taka wersje jaj...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !