Sposób przygotowania

Z górnych udek kurczaka wyciągamy kości, zdejmujemy skórę i lekko rozbijamy, Posypujemy solą, imbirem i pieprzem ziołowym, mieszamy z sosem sojowym i wstawiamy do lodówki na co najmniej pół godziny.
Smażymy na oleju na rumiano z obu stron, podlewamy wodą i dusimy do miękkości.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agunesu

    ciekawe:) na pewno swietnie smakuje:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    smaczny obiadek !
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    świetny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    To coś dla mnie już czuję ich zapach:)
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    ciekawy pomysł.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny kurczak

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !