Sposób przygotowania

Mąkę wysypać na stolnicę,dodać żółtka cukier i masło.Nożem wysiekać wszystkie składniki i zagnieść ciasto.Zawinąć w folię spożywczą i schłodzić ok.1 godz.w lodówce.Foremki na babeczki dobrze wysmarować stopionym masłem.Ciasto rozwałkować, wykrawać szklanką koła i wylepić foremki.Piec ok.15 minut w 200 st.C.Upieczone babeczki wystudzić i wypełnić kremem ,posypać startą czekoladą.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna28

    krem musi być pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 1
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    uwielbiam ;)
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Jakie ładne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    ślicznie się prezentują
  • 1
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    śliczne,krem miałaś z tych gotowych w torebce?
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    pyszne babeczki
  • 2
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    coś dla mnie
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    bardzo dobre i można je jeść bez końca ,szkoda tylko ,że tyle pracy przy nich
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    ładne i pyszne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    śliczne i pyszne babeczki
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Bardzo apetyczne babeczki.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !