Sposób przygotowania

żeberka kroimy na kawałki oprószamy solą i mąką smażymy przekładamy do garnka i posypujemy kminkiem wlewamy pół szkl wody i dusimy ok 30 min cebulę kroimy w plastry rumienimy na tłuszczu po żeberkach przekładamy do żeberek i dusimy następne 30 min

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    bardzo smaczne, uwielbiam to mięsko i sosik :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Laila2786

    co za smaczki
  • 0
    original
    Opublikowano

    erym

    moj maz smakosz zeberkowy, oblizuje sie stojac nade mna...
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Wyglądają smakowicie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !