Sposób przygotowania

Karpie myjemy, osuszamy, kroimy na kawałki. Cytrynę myjemy, kroimy na cienkie plasterki i obkładamy nią karpia. Odstawiamy na noc do lodówki. Zdejmujemy cytrynę i obsypujemy karpie solą i pieprzem. Jajka roztrzepujemy, maczamy w nim karpia, a następnie obtaczamy w mące. Smażymy na oleju z odrobina masła z obu stron na rumiano.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pycha!
  • 1
    original
    Opublikowano

    forgielka

    pyszota
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    pyszna rybka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    karp w takiej panierce pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kasia36

    Na jutro w sam raz, smacznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Pyszna rybka :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !