Sposób przygotowania

Por bardzo drobno posiekać, Tuńczyka wyłożyć wraz z olejem do miski, dodać serek mascarpone, posiekany por i posiekany koperek. Całość dokładnie wymieszać i doprawić solą i pieprzem. Odstawić do lodówki na min godzinę aby się przegryzło.

Komentarze

  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    mascarpone tylko na slodko jadłam a tu proszę....
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    ja również znałam tylko słodką wersję
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    takiego połączenia też nie próbowałam.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Wacław

    smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    anulka69

    ciekawy przepis
  • 4
    original
    Opublikowano

    joanna77

    fajny przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    ciekawe połączenie
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    fajne
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    pysznosci
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    PIOTR11

    bardzo lubię tuńczyka
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !