Sposób przygotowania

Boczek posypujemy obficie solą czosnkową i przyprawą do wieprzowiny Prymat. Na wierch dajemy drobno pokrojoną cebulę,delikatnie polewamy oliwą i pieczemy w piekarniku 1-1,5 godz. w temperaturze 180 stopni. Podajemy na ciepło,lub na zimno-w plasterkach. :)

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Aż ślinka leci na taki smakołyk.
  • 2
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ładne zdjęcie
  • 2
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    moje smaki
  • 1
    original
    Opublikowano

    AnaSt

    Uwielbiam pieczony boczek, na pewno się skuszę;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !