Sposób przygotowania

Mięso dokładnie myjemy i przecinamy na pół. Delikatnie ubijamy tłuczkiem z dwóch stron, przyprawiamy i pozostawiamy na około godzinę w przyprawach. Czosnek obieramy, przecieramy na tarce o małych oczkach i łączymy ze śmietana, mąką oraz jajkiem. Ser żółty przecieramy na tarce o niezbyt dużych dziurkach i dodajemy do panierki. Dokładnie mieszamy naszą panierkę aby wszystkie składniki się połączyły. Mięso panierujemy i smażymy na rozgrzanej patelni z olejem

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Akna

    zrobie dzis na obiad :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    takie mięsko lubie do kanapek np. na wyjazd...
  • 2
    original
    Opublikowano

    paula99926

    napewno pyszniutkie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Betka

    mniam mniam;))

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !