Sposób przygotowania

Makaron ugotować w osolonej wodzie.Grzyby obrać, posiekać i razem z posiekaną cebulą oraz mięsem podsmażyć na oleju.Dodać kilka łyżek białego wina, dusić około 15 minut.Przyprawić.Wymieszać z makaronem.Przełożyć wszystko do natłuszczonej i wysypanej tartą bułką formy do zapiekania, posypać pietruszką, a na wierzchu położyć starte wiórki sera.Zapiekać około 30 minut w gorącym piekarniku.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    owocówka

    pychota
  • 0
    original
    Opublikowano

    edi

    Wygląda super:) Muszę kiedyś spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    eliza135

    napewno smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !