Sposób przygotowania

Ja używam do tego przepisu filetu z pangi.
Mieszam wszystko : mąkę, mleko, przyprawy, jajko . Tak,żeby ciasto było gęste i żeby rozbić mąkę. Musi być ciasto jednej konsystencji. Rozgrzewamy olej na patelni. Maczamy rybkę i smażymy do zarumienienia! Szybko i smacznie! Ja podaje z frytkami i kapustą kiszoną;)

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    jola1508

    też taką robię :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    jola1508

    też taką robię :)
  • 4
    original
    Opublikowano

    jola1508

    też taką robię :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ronald88

    supcio
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    luki1984

    mniam mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    luki1984

    mniam mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !