Sposób przygotowania

Kapustę pekińską drobno szatkujemy. Jajko ugotowane na twardo kroimy w ósemki. Kawałki okrągłej wędliny kroimy na pół. Oliwki kroimy w plasterki. Brokuła wrzucamy do gotującej się wody na 2- 3 minutki i blanszujemy. Ogórek kwaszony i paprykę konserwową kroimy w plasterki. Pomidora kroimy w półplasterki. Oliwę z oliwek mieszamy z solą, pieprze i sokiem z cytryny. Tak przygotowane składniki łączymy ze sobą- układamy warstwami lub mieszamy w salaterce. Całość skrapiamy oliwą wymieszaną z sokiem z cytryny i przyprawami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    freekate

    ładne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aga20

    ale to apetycznie wyglada;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    elka1986

    apetyczne;)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ładnie podane
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychotka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychotka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    katarzynka455

    ślicznie i smacznie
  • 6
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Pięknie wygląda:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wygląda imponująco :D
  • 1
    original
    Opublikowano

    Nemsik

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    banditka

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    apetyczny ten bukiecik
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    wygląda niezwykle kusząco:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    swietnie wygląda i tak tez pewnie smakuje
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    piekny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Same pyszności

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !