Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Formę od tarty wyłożyć ciastem francuskim– ciasto powinno lekko wystawać poza obwód formy. Ciasto nakłuć w kilkunastu miejscach widelcem i podpiec ok. 10 min w temp. 180° z włączonym termoobiegiem.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ładnie się prezentuje:)
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    fajny pomysł:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Zapowiada się bardzo smacznie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    nie robiłem nigdy tarty, ale jak dorwę taką piękną formkę w swoje ręce... :o)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !