Sposób przygotowania

Z mięsa usunąć ostrożnie kości i delikatnie rozbić, posypać przyprawą do drobiu i niewielką ilością tymianku. Patelnie z grubym dnem dobrze rozgrzać i ułożyć na niej mięso, przykryć pokrywką i udusić do miękkości pod koniec odkryć pokrywkę i pozwolić się mięsu zarumienić, na rumiane mięso ułożyć cieniutkie plasterki pieczarek i kilka piórek cebuli, przykryć to grubym plastrem żółtego sera i jeszcze raz przykryć pokrywką na kilka minut.

Komentarze

  • 0
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    pysznie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna28

    a jeszcze lepiej smakują:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !