Sposób przygotowania

Kapustę szatkujemy. Cebulę kroimy w cienkie piórka ew drobno, i szklimy na oleju. Dodajemy kapustę. Podlewamy sokiem oraz maggi. Dusimy na małym ogniu do miękkości (ok.godziny).Przed końcem duszenia,dodajemy ocet winny i miód. Doprawiamy solą oraz pieprzem. Dusimy na małym ogniu ok 30 minut,aby smaki połączyły się.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pajbek

    Ciekawy przepis, kapusty z miodem nie jadłam jeszcze :-). Najwyższy czas spróbować.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aida

    specyficzna...ale smaczna :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !