Sposób przygotowania

Makaron gotujemy w osolonej wodzie .Po ugotowaniu odcedzić .Ostudzić . Roszpunkę myjemy układamy na talerzu ,dajemy makaron .Robimy salsę .Pomidory kroimy ,siekamy cebulkę dodajemy musztardę francuską .Mieszamy dodajemy troszkę oliwy .Mieszamy .Salse dajemy na makron .Z ogórka wycinamy serduszka dekorujemy sałatkę . Z carpaccio robimy różyczki .Całą sałatkę kropimy oliwą .

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Jakob

    Swietna prezentacja!
  • 0
    original
    Opublikowano

    kaja1991

    wygląda uroczo:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    wspaniałe danie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Megi

    zapowiada się smakowicie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !