Sposób przygotowania

Zupę gotuję na kościach lub mięsie z dodatkiem kucharka. Kiedy ugotuje się wywar wyciągam kości i dodaję ziemniaki pokrojone w kostkę. Po 10 minutach dodaję mrożoną mieszankę 8-składnikową. Gotuję ok 15 minut i dodaję groszek konserwowy. Na koniec doprawiam cukrem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Ciekawa zupa ,ale na słdko u mnie by nie przeszła
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    lubię takie zupy,pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super zupka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !