Sposób przygotowania

Szynkę pokroić w plastry grubości około 1 cm i rozbić tłuczkiem do mięsa na większy i cieńszy kawałek. Boczek pokroić w plastry (tyle plastrów boczku ile plastrów szynki), czosnek obrać, a ogórki pokroić w słupki. Plastry szynki przyprawić solą, pieprzem, słodką papryką i majerankiem i odstawić do lodówki na 30 minut. Po tym czasie każdy plaster szynki posmarować musztardą francuską, położyć plaster boczku, pasek ogórka i ząbek czosnku. Całość zawinąć w rulonik, spiąć wykałaczką i smażyć na rozgrzanym tłuszczu.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    super są

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !