Sposób przygotowania

Mięso mielone płuczemy i wyciskamy. Dodajemy do niego wyciśniętą, namoczoną bułkę tRTĄ, JAJKA. DODAJEMY DROBNIUTKO POKROJONĄ CEBULKE I CZOSNEK, SÓL, PIEPRZ- WEDLE UZNANIA. WSZYTSKO ZE SOBĄ UGNIATAMY . Jajka ugotowane , obrane ze skorupku otaczamy miesem mielonym , formując na nich kulkę. I kOTLECIKI OBTACZAMY W BUŁCE TARTEJ. SMAŻYMY NA ROZGRZANYM TŁUSZCZU Z OBYWU STRON NA RUMIANY KOLOR. kOTLETY MIELONE DLUŻEJ SIĘ SMAŻĄ NIŻ Z PIERSI KURCZAKA ITP.

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    fajny pomysł...:)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    nie jadam mięsa, ale podoba mi się wykonanie :D
  • 0
    original
    Opublikowano

    iziona

    Bardzo ładne, nawet bardzo :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    tom

    Ładne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    jakie ładniutkie te gniazdka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    mic

    Polecam Wam:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    pomysłowe:)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    sa super w smaku
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Botwinka

    robię podobnie :)super:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    dianix

    bardzo smaczniutkie, mniam...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !