Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledzie z musztardą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

śledź 3 szt
musztarda 4 dag
cebula 1 szt
ocet 0,5 szkl
woda 0,5 szkl

Przepis i sposób przygotowania na: Śledzie z musztardą

Śledzie wymoczyć, obrać ze skóry, odfiletować i usunąć ości. Każdy filet posmarować masa przygotowaną z musztardą i drobno posiekanej cebuli, zwinąć masą do środka. Spiąć wykałaczką. Zwinięte rolki ułożyć ściśle w słoju i zalać zaprawą octową. Słój przykryć i postawić w chłodnym miejscu

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak