Sposób przygotowania

Umyte i osuszone kacze udka natrzeć solą wymieszaną w czosnkiem a następnie posypać majerankiem - wstawić na noc do lodówki.Następnego dnia włozyc je do naczynia żaroodpornego,przykryć i piec 40 minut w tem.190 stopni.Jabłka i gruszki obrac i podzielic na mniejsze kawałki mozna posypać odrobiną majeranku,szczyptą soli i cukrem.Następnie ułożyc owoce na udkach i zapiekać nastepne 30 minut,
Smacznego!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    U Ciebie kolejny świetny pomysł na kaczkę, a ja ciągle jeszcze się nie odważyłam. Ale już wiem gdzie są najlepsze przepisy na kaczkę.
  • 5
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    A mnie przez te kaczki cholesterol zabije:):):)
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    skąd ta kaczuche dorwałaś ?
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    super przepis
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    szkoda ,ze kaczucha ma tylko 2 nózki....
  • 2
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    bardzo lubie kaczke tylko szkoda że nie sa tansze
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    super!!!
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pysznie jak zawsze
  • 2
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    aż ślinka cieknie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    Muszą być pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    bardzo smaczna propozycja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !