Sposób przygotowania

Pomidory obrać ze skóry, pokrajać w ósemki, włożyć na stopiony, drobno pokrajany boczek i podsmażyć do mocnego podgrzania pomidorów. Umyte jaja wybić do miseczki i rozmieszać, aby białko połączyło się z żółtkiem. Masę jajeczną wlać na pomidory i mieszając ogrzewając do chwili ścięcia. Podać jajecznicę posypaną zieleniną. Jajecznica z pomidorami może być smaczna także na maśle, ale najsmaczniejsze jest wędzonym boczku.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    melonik

    pycha
  • 0
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    uwielbiam pomidory:D
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna56

    uwielbiam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    melonik

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    melonik

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    pyszne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Też taką robię, jest pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    JaPaqc

    lubię jajecznice

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !