Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Włoszczyznę zalewam zimną wodą. Wrzucam pokrojone warzywa, solę do smaku i rozpoczynam garowanie przygotowując wywar warzywny. Ten krok można pominąć i rozpocząć do kostek rosołowych rozpuszczonych w wodzie. Następnie do wody wrzucam surowe (lub lekko wędzone) kiełbaski (ja użyłem pikantnych kiełbasek hiszpańskich). Zagotowuję.


Komentarze

  • 2
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    smaczna zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Bardzo lubię żurek :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczny
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Smakowita wersja żurku :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    bardzo apetyczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !