Sposób przygotowania

Składniki mieszamy w takiej ilości jaka nam jest potrzebna na daną ilość np. białej kapusty. Jesli zostanie mozna parę dni przechowywac w lodowce.

Do oleju wyciskamy czosnek, dodajemy musztardę-wstrząsnąć, doprawić octem i przyprawami. Najlepszy gdy trochę postoi.

Komentarze

  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    dobry
  • 0
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Bardzo lubię taki sos w surówkach.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    sos można przechowywać parę dni w lodówce,wówczas jest najlepszy bo sie już przegryzie. Należy też pamietać, aby wyczuć proporcję między cukrem i octem. Naprawdę pyszny polecam do młodej kapusty czy rzodkiewki.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Apetyczny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mic

    a ja pierwszy raz z takim się spotkałem
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo fajny sos
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    doskonały sos

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !