Sposób przygotowania

Do miseczki wbić jajka, dodać 10 łyżek cukru,skórkę z cytryny.Składniki ubić,a następnie mieszając wystudzić.masę jajeczną połączyć z twarogiem.Kawę rozpuścić w pół szklanki wrzątku, dodać resztę cukru i likier,wymieszać.Biszkopty połamać,umieścić w pucharkach,polać połową naparu kawowego.Na biszkopty nałóż połowę kremu,przykryj go pozostałymi biszkoptami,skrop kawą i nałóż resztę kremu.Deser schłodź przed podaniem udekoruj skórką z cytryny oraz wiórkami kokosowymi.

Komentarze

  • 3
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    moje ulubione
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marzena06

    pyszne ciasto
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    uwielbiam ten deser
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    janek64

    Pyszny deser :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    jeden z moich ulubionych deserów.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !