Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałatka z pleśniowym serem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ugotowane rurki 4 szkl
wędzony boczek 15 dag
brokuły 1 szt
przecier pomidorowy 1 łyżka
sól 1 łyżeczka
pieprz 1 łyżeczka
ser pleśniowy 10 dag

Przepis i sposób przygotowania na: sałatka z pleśniowym serem

boczek podsmażyć na oleju zdjąć z patelni wymieszać z makaronem trzymać w cieple na tłuszcz wysmażony z boczku włożyć przecier dodać kilka łyżek wody chwilę podsmażyć przyprawić do smaku solą i pieprzem brokuły opłukać podzielić na różyczki wrzucić na 5 minut na osolony wrzątek osączyć wymieszać z makaronem polać sosem posypać pokrojonym na małe kawałki serem wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak