Sposób przygotowania

Do garnuszka wkładamy masło, cukier, kakao i na małym ogniu rozpuszczamy mieszając. Potem dolewamy mleka i mieszamy. Odstawiamy z kuchenki i dodajemy konfiturę. Herbatniki pokruszyć, orzechy posiekać (troszkę orzechów zostawić do ozdabiania), rodzynki pokroić i dodać kakao. Masa powinna być gęsta, na parę minut włożyć do lodówki. Z gęstej masy formować kuleczki i posypać orzechami lub kolorową posypką

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Anio?eczek

    Super wyglądają :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    tom

    apetycznie bardzo bardzo!
  • 3
    original
    Opublikowano

    tom

    apetycznie bardzo bardzo!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !