Składniki:
1\\5L MASLANKI | |
4 UGOTOWANE W ŁUPINIE BURACZKI | |
100ML KWASNEJ SMIETANY | |
PECZEK POSIEKANEGO KOPRU | |
6 UGOTOWANYCH JAJ NA TWARDO | |
1/2 peczka szczypiorku | |
2 PŁASKIE ŁYZKI CUKRU | |
sól | |
ogórki gruntowe | 4 szt. |
rzodkiewka | 1 pęczek |
1\\5L MASLANKI | |
4 UGOTOWANE W ŁUPINIE BURACZKI | |
100ML KWASNEJ SMIETANY | |
PECZEK POSIEKANEGO KOPRU | |
6 UGOTOWANYCH JAJ NA TWARDO | |
1/2 peczka szczypiorku | |
2 PŁASKIE ŁYZKI CUKRU | |
sól | |
ogórki gruntowe | 4 szt. |
rzodkiewka | 1 pęczek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: