Sposób przygotowania

Jabłka pokroić na małe kawałki.Margarynę,cukier puder,cukier waniliowy,kakao rozpuścić w rondelku,przestudzić. Jajka połączyć z mlekiem i szczyptą soli,dodać przesianą mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia i ostudzoną zawartość rondelka.Wszystko połączyć za pomocą miksera.Dodać kawałki jabłka i delikatnie wymieszać. Papierowe foremki do muffinek wypełnić do 3/4 wysokości. Upiec w temp.180 stopni, przez 20 minut. Wystudzone muffinki posypać cukrem pudrem.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    wspaniale
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    polecam są proste w zrobieniu

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !