Sposób przygotowania

Do garnka wlać wywar z mięsa, dodać pokrojone w kostkę ziemniaki i paprykę. Wrzucić listek laurowy, angielskie ziele, oczyszczoną, umytą fasolkę szparagową, posiekaną cebulę, gotować około 15 minut. Następnie dodać koncentrat pomidorowy, mieloną paprykę i przyprawę do gulaszu. Gotować pod przykryciem do miękkości, przyprawić do smaku solą, pieprzem i przyprawą maggi.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    pyszna zupka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo apetycznie wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczna zupka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszna zupka
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Prosta, ale bardzo smaczna zarazem.
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !