Sposób przygotowania

Jajka gotujemy na twardo, dwukrotnie hartujemy, osuszamy i obieramy ze skorupek, kroimy wzdłuż na pół. Na każdą połówkę jajka szprycą do dekorowania ciast nakładamy porcję majonezu. Przyozdabiamy odsączoną kukurydzą oraz umytym i drobno posiekanym szczypiorkiem. Podajemy od razu po przygotowaniu.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Bardzo wiosenne i bardzo efektowne.
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    aż chce się jeść
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczne śniadanko
  • 0
    original
    Opublikowano

    ajres

    dobre jajeczka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !