Sposób przygotowania

Margarynę utrzeć z cukrem. Dodawać po jednym żółtku, potem mąkę z proszkiem do pieczenia na przemian z mlekiem. Na końcu dodać pianę ubitą z białek. Posypujemy owocami pokrojonymi w kostkę np: jagody, porzeczki, brzoskwinie :) Piekę w temperaturze 200 stopni C ok.50 minut. Smacznego

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Szkoda, że nie mam jagód, ale chyba wypróbuję Twoją babkę z innymi owocami, choć z jagodami wygląda bardzo pyyyyysznie:)
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    apetycznie wygląda:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    dobra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    elzbietar64

    lubię ciasta z jagodami
  • 0
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    przepyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    bardzo smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    jak ja dawno jagody jadłam...
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    lubie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    fantastyczna
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    apetyczna
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    apetyczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    świetne ciasto
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo apetycznie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !