Sposób przygotowania

Z kajzerek - najlepiej lekko czerstwych - odciąć górę, korpusy wydrążyć. Kiełbasę, ser i cebulę posiekać w drobną kostkę. Korpusy z kajzerek natrzeć masłem. Mieszankę kiełbasy i sera doprawić i wymieszać z rozbitym jajkiem, powstałą masą wypełnić wydrążone bułki, zapiekać w piekarniku 20 minut w 180 st. Podawać gorące.

Smacznego

Komentarze

  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    takie są najlepsze
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Szybkie, smaczne... Super wyglądają.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    aż mi chęć na nie przyszła
  • 0
    original
    Opublikowano

    emeslive

    Bardzo smakowicie wyglądają. Niby proste ale kuszące!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !