Składniki:
mąka | 30 dag |
cukier puder | 10 dag |
żółtko jajek | 1 szt |
masło | 20 dag |
śmietana | 1 szkl |
budyń waniliowy | 4 łyżki |
cukier | 10 dag |
mleko | 1 szkl |
twaróg | 30 dag |
jabłka | 50 dag |
dżem morelowy | 10 dag |
mąka | 30 dag |
cukier puder | 10 dag |
żółtko jajek | 1 szt |
masło | 20 dag |
śmietana | 1 szkl |
budyń waniliowy | 4 łyżki |
cukier | 10 dag |
mleko | 1 szkl |
twaróg | 30 dag |
jabłka | 50 dag |
dżem morelowy | 10 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: