Sposób przygotowania

Ryz gotujemy według przepisu na opakowaniu . Na patelni rozgrzewamy 1 łyżkę oliwy dodajemy szpinak ,mieszamy smażymy . Dodajemy wyciśnięty czosnek sól czosnkowa sól zwykłą i świeżo zmielony pieprz .Mieszamy podsmażamy .Dodajemy ugotowany ryż wszystko mieszamy . Następnie robimy kluki i podajemy ozdobione koperkiem .

Komentarze

  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ładne :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Anio?eczek

    śliczne i jakie zdrowe :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    joanna2114

    fajny pomysł uwielbiam szpinak...jeszcze dzis wypróbuje

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !