Sposób przygotowania

W naczyniu mieszamy twarożek homogenizowany z jajkami. Cały czas mieszając powoli dodajemy mąkę, cukier, sól, proszek do pieczenia i ocet. Dobrze mieszamy. Odstawiam na 10 minut
Olej rozgrzewamy na patelni. Z ciasta formujemy płaskie kółka, na środek kładziemy dżem i zlepiamy brzegi.
Pączki smażymy w głębokim tłuszczu aż będą rumiane z obu stron. Posypujemy cukrem pudrem.
Smaczności

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    ciekawe...bez drożdży...:)
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    edita15

    chyba dziś je zrobię?
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anio?eczek

    Super:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anio?eczek

    Super:)
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    luki1984

    fajne
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    luki1984

    fajne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    naprawdę szybkie:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    dianix

    i wygladaja jak kupcze;p
  • 2
    original
    Opublikowano

    Karolciaf1990

    kupne nie mają tyle nadzienia :D
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Chyba dziś takie zrobie.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna28

    Smakowicie sie prezentują:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    sara1

    przepis mi się podoba bo lubię by było łatwo i prosto a smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    tylko smaku nam narobiłaś:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !