Sposób przygotowania

Do zmoczonego wodą garnka dodać: masło, cukier i kakao. Podgrzać na małym ogniu cały czas mieszając aż do rozpuszczenia się i połączenia składników.

Kiedy cukier już się rozpuści, a całość jest gładka i bez grudek- wyłączyć grzanie i dodać śmietanę, po czym szybko, zamieszać aż do uzyskania jednolitej polewy.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    tez tak robię, jest pyszna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    mniaaaam
  • 3
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    mniam
  • 0
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    Justyna37

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    fajna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    sliczny kolorek
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    też czasami tak robię ;)
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    Justyna37

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    superrr
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    superowa
  • 0
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    super
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Botwinka

    dobra do wykorzystania do deserów
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajny przepis na polewę
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    V_kuchareczka

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !