Sposób przygotowania

Wszystkie składniki ciasta razem wyrobic. Ciasto podzielic na 3 czesci. Pierwsza czesc wylozyc na wysmarowana blache, do drugiej dodac kakao-wyrobic. I teraz jedna czesc biala i kakaowa dac do zamrazalki na okolo 0,5godz. Na ciasto wylozone na blache rozsmarowac dzem,potem zetrzec ciasto kakowe na tarce o duzych oczkach. Ubic piane z bialek, dodac cukier i make ziemniaczana i dalej ubijac. Ubita piane wylac na ciasto kakaowe a nastepnie zetrzec jasne ciasto. Piec w lekko nagrzanym piekarniku w temp. 160-170st. Okolo 45-50 min.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię to ciacho

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !