Sposób przygotowania

Mięso umyć, osuszyć. Wszystkie przyprawy wymieszać, mieszanką natrzeć szynkę. Delikatnie powtykać owoce jałowca. Wstawić na całą noc do lodówki. Następnie przełożyć do rękawa do pieczenia, wstawić do piekarnika i piec ok. 1godz. 20 min w temp. 180st. Następnie rozciąć rękaw i piec jeszcze ok. pół godz.

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    wygląda świetnie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    apetyczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Niezwykle aromatyczna propozycja-uwielbiam takie mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pyszniusia

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !